Bestyrelse

 

 

 

 

Karin Garre, bestyrelsesformand

Dansk statsborger, født 1957.

Stilling: Executive Head, Psykiatrisk Center København.

Medlem af bestyrelsen for NeuroSearch A/S siden december 2013 og bestyrelsesformand siden december 2013. 

Særlige kompetencer: Karin Garre har en baggrund som læge og over 20 års bred ledelseserfaring fra medicinalindustrien samt erfaring med bestyrelsesarbejde bl.a. fra StemCare A/S og LTC A/S. Karin Garre har tidligere været ansat som Chief Development Officer og Executive Vice President i NeuroSearch A/S.

 

 

Christian Lundgren

Dansk statsborger, født 1966.

Stilling: Advokat og partner, Kromann Reumert.

Medlem af bestyrelsen for NeuroSearch A/S siden januar 2013.

Christian Lundgren betragtes ikke som uafhængigt bestyrelsesmedlem i henhold til corporate governance-anbefalingerne, da han og Kromann Reumert løbende er engageret som advokat for selskabet. 

Medlem af bestyrelsen i Det Nissenske Familiefond. Særlige kompetencer: Christian Lundgren har mange års erfaring med rådgivning af, restrukturering af og andre transaktioner omfattende børsnoterede virksomheder samt indgående indsigt i biotekbranchen. 

  

 

Allan Andersen

Dansk statsborger, født 1945.

Stilling: Adm. direktør, AA Consult ApS og Adm. direktør, NeuroSearch A/S.

Medlem af bestyrelsen for NeuroSearch A/S siden maj 1989 og bestyrelsesformand i perioden januar til november 2013.

Allan Andersen betragtes ikke som uafhængigt bestyrelsesmedlem i henhold til corporate governance-anbefalingerne, da han har siddet i bestyrelsen i mere end 12 år.


Administrerende direktør i NeuroSearch A/S siden 1. december 2013, direktør i AA Consult ApS, direktør i Allan Consulting EOOD, direktør i AA Construction EOOD, direktør i Provadia Cheese OOD og direktør i Jeravna Development EOOD.

Særlige kompetencer: Allan Andersen har mere end 30 års bred erfaring fra bestyrelser i forskellige virksomheder og en udstrakt finansiel viden såvel som erfaring med investorer i biotekbranchen.

Telefon: 4016 3864

Email: aan@neurosearch.com